+ 7 978 831 • 89 • 99

feedburner



Image 05

Нижнегорье

Еженедельное
инф-е издание.



web-камера-Нижнегорский-рынок

WEB камера

Пр-я трансляция:
п. Нижнегорский.



Бесплатная отправка
sms в 12 стран СНГ


http://nignegor.ru/besplatnaja-otpravka-sms

Посетители

Визиты из стран

Збережемо хліб! Державна інспекція техногенної безпеки.

Для того, щоб запобігти пожежам на хлібних масивах, потрібно чітко і неухильно дотримуватись вимог пожежної безпеки. З цією метою інспекторським складом Нижньгірського  РВ ГУ  Держтехноенбезпеки  в АР Крим проведено перевірку місць збирання врожаю на полях Нижньогірського  району.

 В ході перевірки встановлено, що ряд керівників сільськогосподарських підприємств району усунулись від виконання вимог правил пожежної безпеки під час збирання зернових культур та збереження зерна від пожеж, не зважаючи на те, що неодноразово працівниками державного пожежного нагляду доводились вимоги правил та усім вручені приписи на виконання необхідних заходів щодо належного забезпечення протипожежного стану хлібних масивів, місць зберігання та переробки зерна врожаю 2012 року, а саме:
- не проводяться обкошування та оборювання хлібних масивів;
- зернозбиральна техніка не в повній мірі забезпечена первинними засобами пожежегасіння;
- на полі відсутня пристосована для цілей пожежегасіння техніка;
Під час проведення перевірок хлібних масивів, на яких проводились зернозбиральні роботи працівниками Державного пожежного нагляду застосовувались такі заходи, як тимчасове призупинення зернозбиральної техніки до усунення порушень правил пожежної безпеки, виявлених під час проведення робіт по збиранню врожаю на хлібних масивах таких господарств. Працівниками державного пожежного нагляду до адміністративної відповідальності за ст. 175 та ст. 188.8 КУпАП притягнуто 28 керівників господарств та попереджено щодо виконання протипожежних заходів стосовно посилення протипожежного стану хлібних масивів, на яких проводяться зернозбиральні роботи.


       Нижнегорский РО ГУ
Гостехногенбезопасности в АРК.